Ook nu kunt u op Icadis blijven rekenen !

De wereld staat op zijn kop en het Corona-virus treft ons allemaal. Het is belangrijk om elkaar te blijven ondersteunen en goed voor elkaar te zorgen.

Wij stellen alles in het werk om u zo goed mogelijk te blijven bedienen en zijn nog steeds bereikbaar via telefoon of mail.

Ook onze technische diensten blijven leveringen, herstellingen en nazichten van uw brandmaterialen uitvoeren.

Om de veiligheid van u en onze medewerkers te garanderen, vragen we alle partijen om de nodige voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

Een maximale brandbeveiliging vanaf de eerste seconde. Icadis adviseert om ervoor te zorgen dat alle medewerkers op de hoogte zijn van de te ondernemen acties bij een brand. Al is de brandbeveiliging op punt in uw bedrijf, kennis om met deze materialen te kunnen werken blijft een absolute schakel in het brandbeveiligingsproces. Opleidingen zijn altijd op maat: voor zowel bewoners van een appartementsgebouw als voor het personeel in een productiehal.

Opleidingen gaan zowel over theoretische inhoud tot puur praktijkgerichte demonstraties.

Je kan ook kiezen voor de optie digitale blusoefening. Dit gaat dan door ter plaatse met een vuursimulator. Dit om open vuren te vermijden die tegenwoordig vaak niet meer mogen van de lokale brandweer. Zowel theorie als praktijk kunnen dan binnen doorgaan met realistisch simulatiemateriaal. (beeld/geluid/rook)
Download onze info fiche of demofilm.

blusoef1
blusoef2
blusoef2
blusoef2
blusoef2

BullsEye action

 

Please publish modules in offcanvas position.