Ook nu kunt u op Icadis blijven rekenen !

De wereld staat op zijn kop en het Corona-virus treft ons allemaal. Het is belangrijk om elkaar te blijven ondersteunen en goed voor elkaar te zorgen.

Wij stellen alles in het werk om u zo goed mogelijk te blijven bedienen en zijn nog steeds bereikbaar via telefoon of mail.

Ook onze technische diensten blijven leveringen, herstellingen en nazichten van uw brandmaterialen uitvoeren.

Om de veiligheid van u en onze medewerkers te garanderen, vragen we alle partijen om de nodige voorzorgsmaatregelen in acht te nemen.

Icadis inspecteert, installeert, controleert en beheert de volledige brandbeveiliging van alle gebouwen zoals de wet het voorschrijft.

Icadis inspecteert uw gebouw en omgeving en vergelijkt de wettelijke normering met de huidige situatie. Op basis van deze audit ter plaatse, wordt een bestek opgemaakt van de vereiste installatie of controle. Icadis adviseert de meest wettelijke voorziening en daarbij ook de meest ideale beveiliging. Na goedkeuring van het bestek worden de materialen voor u gereserveerd en tegelijk een afspraak ingepland om nieuwe materialen te installeren en bestaande materialen te controleren.

Met het door Icadis ontwikkelde FireStat® krijgt u een overzicht van welke materialen zich op welke plaats bevinden, gekoppeld aan een referentienummer en het BENOR-keurmerk, eenvoud in de papierwinkel dus. Door dit beheersysteem wordt de wettelijke jaarlijkse controle automatisch ingepland en wordt u tijdig ingelicht.

1966
Icadis, opgericht in 1966. Het bedrijf specialiseerde zich al van bij de opstart in basis brandbeveiliging zoals installatie en onderhoud van brandblussers.

1979

Icadis verhuist van Schoten naar Brasschaat., daar wordt ook gestart met eigen ontwerp en installatie van blussystemen.

1995

Icadis verhuist van Brasschaat naar Kapellen. Nu naar een grotere locatie, met een uitgebreid magazijn, burelen en showroom waar u altijd tijdens de kantooruren terecht kan voor producten of uitleg voorde beste aanpak uw brandbeveiliging. Dit voor zowel professionele als voor particulieren.


2011
Icadis breidt uit. De vraag naar nieuwe technologieën in brandveiligheid wordt alsmaar groter. Icadis zorgt ervoor dat de klanten slechts één aanspreekpunt hebben voor een optimaal en zorgeloos veiligheidsbeleid voor zowel bedrijven als particulieren.
Daardoor is Icadis een samenwerking aangegaan met een collega in de brandbeveiliging, namelijk de firma A.B. Algemene brandbeveiliging. Dit maakt dat wij vanaf dit jaar onze kennis en nieuwe technologieën delen, om u een nog betere afgelijnde en meest ideale brandbeveiliging kunnen voorzien.

Icadis heeft een lange termijnvisie. Een visie waarin openheid, professionalisme, kwaliteit en service centraal staat, zowel nu als in de toekomst.

Continu onderzoek en opvolging van de reglementeringen in brandveiligheid, bieden voor de klanten van Icadis de garantie dat ze altijd brandpreventief uitgerust zijn conform de wettelijke normering. Icadis kijkt niet alleen naar de wettelijke formaliteiten maar ook naar de specifieke situatie van ieder individu of omgeving.
Icadis leert door de jarenlange ervaring steeds beter in te schatten wat nu de echte noodzaak is voor zijn klanten, rekening houdende met de wet, het budget en de gevaren.
Het doel is duidelijk: Icadis moet ervoor zorgen dat de klanten absoluut een brandveilige omgeving genieten.

Het team van Icadis bestaat uit installateurs, controleurs en onderhoudstechnici, trainers en adviseurs één ieder met parate kennis in hun vak apart. Samen met deze mensen begeleidt, installeert , keurt en controleert Icadis de ideale brandveilige omgeving voor mens en gebouw aangepast aan de noden die elke situatie verlangt.

Medewerkers van Icadis worden regelmatig opgeleid om wijzigingen op te volgen en toe te passen in functie van de klant. Zij worden ook regelmatig onderworpen aan een intern examen om te meten en te evalueren. Tijdens teamvergaderingen wordt er geluisterd naar de suggesties en opmerkingen van de medewerkers en wordt op die manier een service ontwikkeld die afgestemd is op het cliënteel van Icadis .

Per klant beheert Icadis de planning van de verplichte onderhouden. U wordt automatisch verwittigd wanneer het door de overheid opgelegd onderhoud moet worden uitgevoerd. Het werk voor opvolging, controle en goedkeuring is geheel de service van Icadis .

Wordt er opgemerkt dat er aanpassingen noodzakelijk zijn, hetzij door een verandering van omgeving of door een wetswijziging, wordt u automatisch op de hoogte gebracht. ICADIS zorgt voor een correcte controle van brandbeveiliging dat in regel is voor de brandverzekering.

Het is van levensbelang dat brandbeveiligingsmateriaal werkt zoals het hoort wanneer het nodig is. Icadis levert enkel en alleen wettelijk gekeurde producten. Brandblussers dragen het BENOR-keurmerk en worden gecontroleerd volgens het erkende NBN-label. Immers is Icadis officieel verantwoordelijk voor het juist functioneren van de geïnstalleerde materialen en het belangrijkste: uw veiligheid.

Icadis is een erkende brandbeveiligingsfirma dat op de hoogte is van de reglementeringen en wetten. Materiaal, installaties en onderhouden worden met de grootste zorg conform de actuele voorschriften uitgevoerd.

De wetgeving rond brandbeveiliging wordt continu in de gaten gehouden. Bij wijzigingen past Icadis deze toe op de actuele kennis en de situatie bij de klanten. Op die manier blijft Icadis een bedrijf dat de letter van de wet toepast en correct handelt.

Icadis beveiligt bedrijven in verschillende domeinen. Op verzoek geven wij meer details van deze referenties.
We geven alvast enkele voorbeelden:
· Kantoren
· Appartementsgebouwen
· Magazijnen
· Frituren
· Serverlokalen
· Productieruimten
· ...

Please publish modules in offcanvas position.